La nostra missió,
oferir-te els millors tractaments

20 anys compromesos amb la salutdental.

Els nostres cirurgians, amb més de 15 anys d’experiència, realitzen tractaments amb implants dentals per reposar les dents perdudes.
Saber-ne més »

Els procediments ortodòntics ens permeten corregir les malposicions dentàries i la maloclusió, millorant la funcionalitat i l’estètica del somriure. Disposem de diversos sistemes de brackets i d’ortodòncia invisible. Saber-ne més »

El nostre servei d’odontopediatria està format per dues odontopediatres: una especialitzada en el tractament bucodental del nadó i l’altra en el del pacient amb discapacitat i diversitat funcional. Disposem, a més, d’una llitera especial per atendre nadons de 0 a 2 anys. Saber-ne més »

Oferim atenció odontològica integral a persones amb una discapacitat física o intel·lectual o amb un trastorn mental per millorar la seva salut i la higiene bucodental. Disposem d’instal·lacions habilitades per garantir la seva comoditat i confort durant la seva visita. Saber-ne més »

Gràcies a les pròtesis, podem reposar una o més dents perdudes, així com corregir les peces dentals desgastades amb materials ceràmics, com les corones dentals. Saber-ne més »

Mitjançant una anàlisi estètica del somriure i tractaments d’emblanquiment i carilles dentals, t’ajudem a lluir un somriure sà, bonic i més blanc. Saber-ne més »

Realitzem tractaments genèrics i prenem mesures preventives per evitar o detectar de forma precoç algunes patologies bucodentals. Saber-ne més »

Tractem les peces dentals la polpa de les quals ha estat malmesa, mitjançant un tractament de conductes. D’aquesta manera, aconseguim salvar i rehabilitar les dents naturals. Saber-ne més »

Realitzem l’extracció de cordals o queixals del seny, quists a l’àrea maxil·lar, valoracions de l’articulació temporomandibular i biòpsies.
Saber-ne més »

Fem valoracions sobre l’estat de l’articulació temporomandibular i proposem tractaments multidisciplinaris. Saber-ne més »

Cuidem la salut de les genives dels nostres pacients, detectant i tractant la gingivitis i la periodontitis, així com fem prevenció del seu desenvolupament.
Saber-ne més »

Des de la infància, aconsellem als nostres pacients sobre hàbits correctes d’higiene oral. Saber-ne més »

Què ens fa diferents, serveis destacats

Descobreix per què escollir-nos