carillas dentales en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona
Carillas dentales
Carilles dentals

Recuperem el somriure de la teva boca

Carillas dentales

Els tractaments amb carilles o facetes dentals, unes làmines primes, generalment, de compòsit o de porcellana, permeten la rehabilitació estètica de la boca

de forma ràpida i, sobretot, eficaç. A la nostra clínica dental a Sants Montjuïc, Barcelona, realitzem aquests procediments a partir de la confecció de carilles personalitzades per a cada pacient.

Aquestes làmines s’adhereixen sobre la cara visible de les peces dentals i permeten solucionar alguns defectes i anomalies del somriure. És el cas, per exemple, del diastema o de les dents separades, de les peces rotades, de les que han patit una fractura a causa d’un traumatisme o, en ocasions, d’algunes malposicions dentàries lleus. Les carilles dentals són, d’aquesta manera, una opció idònia per solucionar irregularitats de la dentició.

Quin tipus de carilles puc escollir?

L’elecció de les carilles dentals de compòsit o de porcellana depèn, bàsicament, de l’estat de les dents del pacient i de les seves necessitats. Així, és important tenir en consideració la durada, l’acabat estètic i el cost de cadascuna d’elles; però, de la mateixa manera, el problema que presenta. Per tant, mentre les carilles de compòsit tenen una durada i un cost inferior a les de porcellana, aquestes ofereixen millors resultats perquè, entre d’altres factors, no perden el color amb el pas del temps.

A l’Institut Dental Pere Claver realitzem tractaments amb carilles dentals basant-nos en un diagnòstic precís de cada pacient i, en tot cas, tenint en compte la seva situació. Per aquest motiu, disposem de diversos tipus:

  • Carilles de compòsit a mà alç
  • Carilles de compòsit amb un estudi estètic previ. Realitzem el mock-up en boca, és a dir, comprovem el resultat del tractament a la boca del pacient amb un material acrílic provisional. D’aquesta manera, no només podem conèixer el resultat estètic final, sinó, a més, modificar tot allò amb el que el pacient no es troba a gust.
  • Carilles de porcellana.
  • Carilles ceràmiques non prep. En aquest cas, colloquem carilles dentals sense necessitat de tallar o rebaixar les dents.

Quines són les característiques principals de les carilles dentals?

Les carilles dentals que dissenyem a l’Institut Dental Pere Claver es caracteritzen bàsicament per:

Ser primes i lleugeres. Ja siguin de compòsit o de porcellana, el gruix d’aquests dispositius és similar al d’una lent de contacte.

Són un tractament de curta durada. Les carilles poden confeccionar-se i collocar-se, generalment, en només dues o tres visites a la clínica.

Una collocació indolora. Els tractaments de rehabilitació oral amb carilles són indolors per al pacient i no necessiten, per norma general, l’aplicació de sedació.

La seva naturalitat. Gràcies, precisament, a que són molt primes, als materials amb els quals es confeccionen i a la seva personalització, les carilles dentals resulten naturals, ja que poden realitzar-se amb la mateixa tonalitat que la resta de les dents originals del pacient.

No cal tallar les dents. En alguns casos, les carilles dentals amb les quals treballem no requereixen el tallat de la dent.

Els nostres tractaments estètics dentals