endodoncia en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona
valor-social
Cirurgia maxil·lofacial

Somriu sense complexos

valor-social

Creus que t’estan creixent els queixals del seny i sents algunes molèsties a la boca? La fisiologia del tel de la llengua t’impedeix pronunciar amb claredat algunes paraules? Algunes patologies orals requereixen tractaments i intervencions més minucioses i complexes. Entre elles, per exemple, algunes lesions i anomalies a la boca, al rostre i a l’estructura òssia dels maxil·lars o algunes malalties i malformacions relacionades amb aquestes. En funció de la situació del pacient, pot ser necessària una intervenció quirúrgica.

La cirurgia maxil·lofacial s’encarrega, precisament, del diagnòstic i tractament quirúrgic de qualsevol problema relacionat amb l’estructura facial. A l’Institut Dental Pere Claver disposem de cirurgians maxil·lofacials experts en intervencions complexes.

La cirurgia maxil·lofacial, que engloba diversos procediments quirúrgics, és l’especialitat mèdica dedicada a la prevenció, l’estudi, el diagnòstic, el tractament i la rehabilitació dels maxil·lars, les peces dentals i els teixits tous annexos.

Aquesta disciplina tracta diverses patologies orals, com poden ser les extraccions complexes, la col·locació dels implants o, fins i tot en alguns casos, la reconstrucció de parts del maxil·lar.

A la nostra clínica dental a Sants Montjuïc, Barcelona, els nostres experts en cirurgia maxil·lofacial tracten casos complexos relacionats amb la cavitat oral, que abasten, en aquest sentit, les genives, la dentició i les estructures òssies facials. Per això, realitzem una avaluació exhaustiva del pacient, per poder aconsellar-lo sobre el tractament més adequat. Les intervencions quirúrgiques que es practiquen de forma més habitual són:

 

  • La correcció de diverses patologies que no poden ser tractades mitjançant tractaments conservadors.
  • La cirurgia de cordals o extracció dels queixals del seny.
  • L’extracció de quists de l’àrea maxil·lar.
  • Biòpsies.
  • Valoracions de l’articulació temporo-mandibular.
  • La correcció d’atròfies maxil·lars.
  • La cirurgia regenerativa òssia.
  • La reposició de peces dentals.

La reducció o eliminació del tel de la llengua.

Els resultats de les diverses intervencions maxil·lofacials es fan patents de forma ràpida. D’aquesta manera, no només permeten, per exemple, reposar les peces dentals perdudes mitjançant un procediment d’implantologia oral, sinó, en altres casos, millorar la forma o la grandària de les dents i les genives, recuperant l’estètica del somriure.

Aquestes intervencions, per tant, permeten corregir les anomalies dento-cranio-maxil·lofacials i aconseguir un equilibri perfecte entre tots els trets facials de la persona.

La cirurgia maxil·lofacial, generalment, pot ser aplicada a pacients de totes les edats, ja siguin nens, adolescents o adults. No obstant això, tot i que existeixen diversos tipus d’intervencions, està desaconsellada en dones embarassades o en persones amb cardiopaties. En ambdós casos, les contraindicacions estan relacionades amb l’administració d’anestèsia durant el procediment.

Si necessites la valoració d’un cirurgià maxil·lofacial a Barcelona, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Amb més de 20 anys d’experiència, t’oferim un tractament de qualitat i un tracte humà proper. T’hi esperem!