blanqueamiento dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona
Blanqueamiento dental
Emblanquiment dental

T’ajudem a lluir un somriure més bonic

Blanqueamiento dental

L’emblanquiment dental, un dels tractaments estètics amb més demanda entre els nostres pacients, permet la reducció, en diverses tonalitats, del color de les dents. En ocasions, amb el pas dels anys i a causa de diversos factors, les peces dentals poden enfosquir-se o tenir una tonalitat groguenca. El consum d’alguns aliments i begudes que tenen tendència a tacar les dents, com el cafè, el té o el vi, el tabaquisme o la ingesta de medicaments com les tetraciclines són algunes de les causes principals que originen aquesta situació.

Per aquest motiu, a la nostra clínica dental a Sants Montjuïc, Barcelona, realitzem procediments d’emblanquiment dental, els resultats dels quals són visibles des de la primera sessió. Gràcies a ells, aconseguim eliminar les taques superficials de les dents i que els nostres pacients puguin lluir un somriure més blanc i bonic.

En què consisteix l’emblanquiment dental?

L’emblanquiment dental es fonamenta en l’aplicació d’un gel de peròxid d’hidrogen sobre la superfície de les peces dentals. En aquest sentit, no obstant això, podem diferenciar entre l’emblanquiment a la clínica o l’emblanquiment domiciliari, en funció de si es realitza al nostre centre o a casa del pacient. En ambdós casos, aquest procediment, basat en l’oxigenació de les dents, utilitza agents d’emblanquiment que arriben fins a la dentina, la capa interna de la dent.

D’aquesta manera, a l’Institut Dental Pere Claver, després de realitzar una avaluació de l’estat de les dents i les genives del nostres pacients, elaborem una planificació individualitzada del tractament segons les seves necessitats. En cas que existeixin d’altres problemes bucodentals com càries o afeccions periodontals, caldrà tractar-les abans de realitzar l’emblanquiment.

Es tracta d’un tractament efectiu, que sessió rere sessió no només millora l’aparença del somriure, sinó que, a més, reforça l’autoestima i la confiança dels pacients

Quins són els beneficis de l’emblanquiment dental?

L’estètica dental no només millora l’aparença de les dents i del somriure, sinó que ens fa sentir més a gust amb nosaltres. Això, a més, es reflecteix en situacions de la vida quotidiana, tan importants com les relacions personals o professionals. L’emblanquiment dental retorna la seguretat i elimina la por, en moltes ocasions inconscient, a somriure.

Aquest tractament, a més, és totalment indolor per al pacient. Durant la seva realització, es protegeixen els teixits gingivals, de manera que els agents d’emblanquiment no poden produir irritació. Una vegada finalitzat, durant alguns dies, el pacient pot sentir una petita sensibilitat dental que, no obstant això, desapareix progressivament.

Per altra banda, l’emblanquiment dental és l’únic mètode eficaç i segur per emblanquir les dents. Així, els seus resultats poden durar anys si es manté una higiene diària exhaustiva i es visita de forma periòdica el dentista.

Els nostres tractaments estètics dentals