dentista en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Valor social en Sants Montjuïc, Barcelona. Odontología sin ánimo de lucro en Barcelona. Odontología sin ánimo de lucro en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista sin ánimo de lucro en Barcelona. Dentista sin ánimo de lucro en Sants Montjuïc, Barcelona. Personas en riesgo de exclusión en Barcelona. Odontología para personas con discapacidad en Barcelona. Odontología para personas con diversidad funcional en Barcelona. Dentista para personas con discapacidad en Barcelona. Dentista para personas con diversidad funcional en Barcelona. odontología conservadora en Sants Montjuïc, Barcelona.  Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica Dental en Sants Montjuïc, Barcelona
Banner-Instalaciones
Les nostres instal·lacions

Un espai pensat per a tu i la teva família

Banner-Instalaciones

A l’Institut Dental Pere Claver volem que la teva experiència quan visitis el dentista sigui el més confortable possible. Per aquest motiu, disposem d’unes instal·lacions modernes i accessibles, reformades recentment. La nostra clínica dental a Sants Montjuïc disposa d’un ampli equip humà i està equipada amb les últimes innovacions tecnològiques, amb l’objectiu d’oferir als nostres pacients diagnòstics precisos i tractaments efectius i personalitzats.

A les nostres consultes, disposem de dues sales despera i quatre box preparats amb tot el confort per desenvolupar totes les especialitats odontològiques per part del nostre equip de professionals. A més, estem especialitzats en l’atenció de pacients amb discapacitat física o intel·lectual, així com amb problemes de salut mental. Disposem d’accessos adaptats i d’una infraestructura adequada per atendre’ls.

Les nostres instal·lacions també estan adaptades per a nens i nenes i disposem de radiologia digital i una llitera especial on atenem atenem nadons de 0 a 2 anys.

Si necessites un dentista de confiança a Sants Montjuïc, a l’Institut Dental Pere Claver trobaràs el millor equip de professionals al teu servei.

Coneix la nostra clínica i tot el què podem oferir-te