rehabilitación oral en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona
Rehabilitación oral completa
Rehabilitació oral completa

Torna a somriure

Rehabilitación oral completa

La rehabilitació oral completa és un tractament integral que consisteix en la restauració de totes les dents i l’estètica de la cavitat oral del pacient. Basant-nos en un diagnòstic precís, a l’Institut Dental Pere Claver analitzem la situació de cadascú per aconsellar sobre el tipus de procediment més adequat. Els tractaments que realitzem poden incloure pròtesis dentals fixes o removibles, endodòncia, periodòncia i ortodòncia, a més d’altres especialitats.La rehabilitació oral completa és un tractament integral que consisteix en la restauració de totes les dents i l’estètica de la cavitat oral del pacient. Basant-nos en un diagnòstic precís, a l’Institut Dental Pere Claver analitzem la situació de cadascú per aconsellar sobre el tipus de procediment més adequat. Els tractaments que realitzem poden incloure pròtesis dentals fixes o removibles, endodòncia, periodòncia i ortodòncia, a més d’altres especialitats.


El seu principal objectiu és la recuperació de la salut bucodental i l’estètica de la boca. D’aquesta manera, el tractament de les peces dentals naturals o la substitució de les dents perdudes permet que els nostres pacients puguin tornar a parlar i a menjar amb normalitat, a més de recuperar l’aspecte saludable i harmoniós del seu somriure.


A la nostra clínica dental a Sants Montjuïc, Barcelona, realitzem tractaments complexos per rehabilitar arcades completes. Generalment, aquests procediments es realitzen quan la cavitat oral del pacient es troba en mal estat, ja sigui per una càries, periodontitis o per la pèrdua de nombroses peces dentals.

Actualment, i gràcies al desenvolupament de nous materials i noves tècniques adhesives, és possible obtenir resultats eficaços, fiables i, per damunt de tot, estètics. La rehabilitació oral completa és una solució adequada per aquells casos en que el pacient presenta, per exemple, la falta total de les dents.

A l’Institut Dental Pere Claver apostem per la qualitat de les pròtesis dentals perquè cada pacient obtingui els millors resultats. Per això, apliquem les últimes innovacions tecnològiques i utilitzem materials que aportin una alta estètica.

Entre els avenços tecnològics, destaquem l’ús del sistema CAD-CAM, amb el qual es dissenyen i fabriquen les pròtesis de forma totalment informatitzada. De la mateixa manera, l’aplicació de plasma de creixement possibilita una millor regeneració de l’os i dels teixits, en aquells casos en els quals la reabsorció de l’os es produeixi com a conseqüència de la pèrdua d’una dent.

Els nostres tractaments de rehabilitació oral