prótesis removibles sobre implantes en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona
Prótesis removible sobre implantes
Pròtesis removibles sobre implants

Recupera la naturalitat del teu somriure

Prótesis removible sobre implantes

Les pròtesis removibles sobre implants, també conegudes com sobredentadures o pròtesis retingudes amb implants, combinen el suport mucós de les genives amb l’ancoratge que proporciona la col·locació d’implants. Així, aconseguim unes estructures amb una major retenció i estabilitat per al pacient, que, a més, són més còmodes que les pròtesis removibles tradicionals, conegudes popularment com dentadures postisses.


Aquests dispositius, que son extraïbles, estan recomanats, sobretot, per a persones d’edat avançada. A l’Institut Dental Pere Claver aconsellem especialment aquesta solució a aquells pacients que presenten una pèrdua total de les seves dents, en una o ambdues arcades, i una reabsorció significativa de l’os maxil·lofacial.


Aquest tipus de pròtesis dentals és removible gràcies a l’ús de sistemes de dues parts: la que es fixa als implants i la de la pròtesis, a través d’una unió per fricció amb ancoratges individuals o de barra.

A la nostra clínica dental a Sants Montjuïc, Barcelona, els principals materials utilitzats per confeccionar aquest tipus de pròtesi són els de metall-resina i els acrílics. La subestructura és metàl·lica i es recobreix d’una resina rosa, similar al teixit natural de les genives, que queda subjecta a les dents d’acrílic.

Gràcies a l’ús d’aquests materials podem realitzar una restauració natural i completa del somriure dels nostres pacients.

Les dentadures postisses tradicionals se subjecten directament sobre les mucoses orals, de manera que, en ocasions, el pacient pot sentir molèsties. De la mateixa manera, la subjecció i l’estabilitat d’aquestes és menor que la dels dispositius fixats mitjançant implants dentals. Les pròtesis removibles poden moure’s durant la masticació i la parla.

Gràcies a la col·locació d’implants dentals, l’estructura protètica queda subjecta a ells una vegada s’ha completat la osteo-integració. D’aquesta manera, el pacient recupera l’estètica del somriure i la funció de la masticació i de la comunicació de forma completa.

Més tractaments de pròtesis dentals