implantes de carga inmediata en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona
Implantes de carga inmediata
Implants de càrrega inmediata

Un somriure nou en només una visita

Implantes de carga inmediata

La falta de peces dentals pot tenir conseqüències significatives per a la dentició, arribant a produir, fins i tot, la mobilitat de les dents i dels queixals adjacents. A l’Institut Dental Pere Claver aconsellem visitar el dentista de forma immediata per garantir la recuperació de les dents perdudes, abans que es produeixin problemes de major gravetat.

Quina és la millor solució? Optar per implants dentals garanteix la recuperació d’un somriure que acompleixi totes les funcions de la dentició natural. A la nostra clínica dental a Sants Montjuïc oferim una modalitat implantològica innovadora: els implants de càrrega immediata.

En què consisteixen els implants de càrrega immediata?

Un dels desavantatges dels implants convencionals és que, després de la intervenció, cal deixar curar els teixits tous i ossis de la cavitat oral abans de la col·locació de la corona. El temps de cicatrització i osteo-integració pot allargar-se, en el millor dels casos, de 10 a 12 setmanes.

Gràcies als implants de càrrega immediata, no obstant això, aquesta espera es veu reduïda al mínim, ja que el pacient pot tornar a casa amb una pròtesi provisional el mateix dia de la intervenció.

Quins són els avantatges dels implants de càrrega immediata?

Aquest tipus de tractament d’implantologia oral s’ha convertit en una opció estètica i funcional molt aconsellable per diversos motius:

Suposa una intervenció quirúrgica menor

Redueix la durada dels tractaments

Evita l’ús de pròtesis removibles durant l’osteo-integració

Per comprovar tots els requisits, cal realitzar un estudi radiològic mitjançant una ortopantomografia i un escàner dental digital.

A l’Institut Dental Pere Claver disposem dels últims avenços tecnològics i dels professionals més preparats en implants dentals de càrrega immediata a Sants Montjuïc, Barcelona. D’aquesta manera, garantim el millor servei per a restaurar l’estètica i la funcionalitat del somriure.

Els nostres tractaments d’implantologia oral