implantes All on Four en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona
Implantes All On Four
Implants All on Four

Recupera el teu somriure

Implantes All On Four

Pateixes problemes relacionats amb la falta de peces dentals? T’agradaria recuperar l’estètica del somriure? Els implants dentals són una de les tècniques més adequades per solucionar aquestes situacions i rehabilitar totalment la cavitat oral. En ocasions, no obstant això, alguns pacients no es decideixen a fer un pas endavant, generalment, a causa de la durada dels tractaments.

A l’Institut Dental Pere Claver desenvolupem implants All on Four, un procediment implantològic que permet reposar totes les dents de l’arcada superior i inferior mitjançant quatre implants fixats en cada maxil·lar. Aquesta solució mínimament invasiva permet, a més, reduir les visites al dentista.

Què són els implants All on Four?

En matèria d’implantologia oral, existeixen avenços de forma constant. Els implants All on Four són, sens dubte, alguns d’ells, ja que actualment es troben a l’avantguarda de la rehabilitació de la cavitat oral. Aquests dispositius consisteixen en una tècnica d’última generació que, de forma poc invasiva, permet tractar els problemes relacionats amb l’absència total de dents.

Quins aventatges presenta la técnica All On Four?

Mitjançant la realització d’una cirurgia oral, en un únic dia, es reposen totes les dents de l’arcada superior i inferior amb un número reduït d’implants. Uns altres dels beneficis que aporta aquesta tècnica implantològica són:

  • Recuperació, de forma immediata, de les dents perdudes per peces fixes.
  • Cost més reduït del procediment.
  • Menor pèrdua òssia.
  • Disminució del temps del tractament.
  • Reducció del número de visites al dentista.
  • Recuperació de l’estètica del somriure en només una sessió.

Quan es recomana un tractament amb implants All on Four?

En una primera visita, el nostre equip d’implantologia examina la cavitat oral del pacient i realitza diverses proves per verificar la quantitat d’os maxil·lar i alveolar, a més de la seva densitat. Els resultats permeten saber si el pacient és apte per a aquest tipus de tractament.

Més tractaments d’implantologia