estética dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona.
Estética dental
Estètica Dental

T’ajudem a perdre la por a somriure

Estética dental

Els pacients que visiten la nostra clínica dental a Sants Montjuïc no només busquen recuperar la salut de la seva boca, sinó, a més, alguns d’ells també ho fan per millorar la seva estètica. Els darrers anys, els tractaments d’estètica dental per tenir un somriure natural i bonic s’han convertit, sens dubte, en alguns dels que tenen més demanda.


Per aquest motiu, a l’Institut Dental Pere Claver realitzem una anàlisi exhaustiva individualitzada del somriure, per, d’aquesta manera, recomanar el tractament més adequat.


En tot cas, els nostres experts en estètica dental tenen presents els factors més importants del somriure de cada pacient, com són el color de les dents, la forma i la posició, també dels llavis, així com la interrelació entre tots ells. Al nostre centre realitzem procediments d’emblanquiment dental, amb “carilles” o facetes de compòsit i de porcellana, amb corones dentals i fins i tot amb àcid hialurònic.

Què és l’estètica dental?

L’estètica dental és la branca odontològica l’objectiu principal de la qual és aconseguir l’harmonia del somriure, tenint en compte els trets del pacient i les característiques de la seva dentició.


Tot i que els tractaments estètics, en un principi, són aptes per a qualsevol pacient, a la nostra clínica dental a Sants Montjuïc, Barcelona, avaluem l’estat de les dents i les genives de cadascun d’ells. D’aquesta manera, podem comprovar que no existeix cap patologia oral, com, per exemple, càries, gingivitis o periodontitis. En cas de detectar alguna o algunes d’elles, serà imprescindible tractar aquesta afecció abans d’iniciar un tractament d’estètica dental.

Quins tractaments d’estètica dental oferim?

A l’Institut Dental Pere Claver, realitzem tractaments d’estètica dental individualitzats, en funció de les necessitats de cada persona i, a més, de les seves característiques. Tenim presents les particularitats de cadascú, quant a la forma, el color i la disposició de les seves peces dentals.

Mitjançant aquest estudi personalitzat, els nostres professionals poden assessorar i informar el pacient sobre el tractament que millor s’adapta al seu cas. Considerem que la millora de l’aparença de la boca requereix una anàlisi facial, en la qual es tinguin en compte els seus trets i proporcions. Una vegada realitzat aquest estudi, mitjançant l’examen dels detalls i les particularitats de cada cas, proposem el tractament estètic més adient.

D’entre els diversos procediments estètics que existeixen, sens dubte, l’emblanquiment dental i les carilles de compòsit i de porcellana són dos dels més freqüents.

Quins són els avantatges d’un tractament d’estètica dental?

Molts dels tractaments d’estètica dental que realitzem a la nostra clínica dental a Sants Montjuïc, Barcelona, són de gran importància per millorar la qualitat de vida dels nostres pacients. L’emblanquiment dental i els procediments amb carilles dentals beneficien, en molts casos, l’autoestima i la confiança.


Per altra banda, els procediments estètics realitzats per un professional són els únics mètodes segurs i eficaços per millorar l’aparença del somriure. L’emblanquiment i les carilles són tractaments indolors per al pacient i, a més, es protegeixen els teixits gingivals durant la seva realització.


Si, després d’aquests tractaments, se segueixen les recomanacions higièniques pautades pels nostres dentistes i, a més, es realitzen visites periòdiques a la clínica, els seus resultats poden mantenir-se molts anys.

Els nostres tractaments estètics dentals