estudio de la sonrisa en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona
Estudio de la sonrisa
Estudi del somriure

T’ajudem a aconseguir un somriure bonic

Estudio de la sonrisa

Mitjançant l’estudi del somriure, a la nostra clínica dental a Sants Montjuïc, Barcelona, avaluem la forma, la grandària, el color i la disposició de les dents en relació amb les genives i la resta de la cara de cada pacient. D’aquesta manera, basant-nos en aquest fet, elaborem una planificació individualitzada del tractament, amb l’objectiu d’aconseguir un somriure més harmònic. Així, tenim en compte els trets i la morfologia de cada persona.


Es tracta, sens dubte, d’una oportunitat única per transformar el somriure i recuperar la confiança i la seguretat del pacient.

Com es desenvolupa l’estudi del somriure?

A l’Institut Dental Pere Claver, en un primer moment, els nostres professionals realitzen una avaluació de cada cas i determinen els objectius estètics de cada persona. D’aquesta manera, tenint en compte els resultat que desitgen i, a més, aquells que realment es poden aconseguir, el pacient pot participar en el procés de millora de l’estètica de la seva boca.


L’estudi del somriure, per tant, es fonamenta en la valoració de la simetria facial del pacient i dels seus trets facials. Així, es dibuixen una sèrie de línies que permeten determinar on es troba la línia mitjana, el pla horitzontal i la línia bipupil·lar. Basant-nos en aquestes dades, podem planificar el disseny del somriure.


Durant aquest procediment, a més, no només tenim presents el color, la forma, la grandària i la disposició de les peces dentals, sinó, a més, l’aspecte, la textura i el color de les genives. Així, ens assegurem que ambdós aspectes es trobin en consonància.

Quins tractaments estan relacionats amb l’estudi del somriure?

Una vegada analitzada la simetria facial del pacient, els resultats de l’estudi del somriure poden determinar la planificació de diversos tractaments odontològics. En funció, a més, dels gustos de cada persona, poden integrar-se diversos d’ells:

Estètica dental

Ortodòncia

Periodòncia

Cirurgia maxil·lofacial

Implantologia oral

Rehabilitació oral

Endodòncia

Els nostres tractaments dentals