ortopedia maxilar en Sants Montjuïc, Barcelona. Ortopedia infantil en Sants Montjuïc, Barcelona. Ortopedia para adultos en Sants Montjuïc, en Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona
Banner-Ortodoncia invisible
Ortodòncia invisible

Tot val la pena si somrius

Banner-Ortodoncia invisible

L’ortodòncia invisible és un dels sistemes més innovadors dels darrers anys per corregir la malposició dentària i la maloclusió. Gràcies als alineadors transparents d’Airnivol, a la nostra clínica dental a Sants Montjuïc, Barcelona, aconseguim millorar, estètica i funcionalment, el somriure dels nostres pacients de forma gairebé imperceptible.


Els alineadors d’aquest mètode ortodòntic permeten mantenir l’estètica oral i facial durant el tractament. De la mateixa manera, les fèrules són extraïbles i estan confeccionades a mida per a cada pacient. Així, es poden retirar durant els àpats o per realitzar la higiene diària de la cavitat oral. Sens dubte, són una alternativa efectiva per a aquells pacients que, sobretot per motius estètics, no volen realitzar-se un tractament ortodòntic tradicional. Actualment, els resultats que poden aconseguir-se mitjançant l’ortodòncia invisible no difereixen substancialment dels de la resta de mètodes.


Els alineadors transparents, que s’han de portar posats durant almenys 22 hores al dia, s’han de canviar cada cert temps durant el tractament. Progressivament, gràcies a la pressió que exerceixen sobre les dents, aconsegueixen moure-les fins a aconseguir la posició adequada.

Com es desenvolupa un tractament d’ortodòncia invisible?

En un primer moment, a l’Institut Dental Pere Claver, realitzem una avaluació exhaustiva de la cavitat oral del pacient. Així, basant-nos en un diagnòstic precís, recolzat en proves radiogràfiques, podem aconsellar el pacient sobre el sistema ortodòntic més adequat.


Mitjançant el software Aircheck, aconseguim planificar el tractament en 3D, mostrant, des de l’inici, l’evolució de l’alineació del somriure. D’aquesta manera, realitzem la confecció a mida dels primer alineadors transparents. Segons les cites programades amb els nostres ortodoncistes, es podrà controlar el progrés i els efectes sobre la dentició de cada canvi d’alineadors.


Una vegada les dents es trobin en una posició ideal, el pacient haurà de portar retencions per assegurar i estabilitzar els resultats obtinguts.

Per què escollir l’ortodòncia invisible davant altres sistemes ortodòntics?

Els alineadors transparents destaquen, en primer lloc, perquè no interfereixen l’estètica facial i oral durant el tractament. Per aquest motiu, l’ortodòncia invisible acostuma a ser un dels mètodes amb més demanda entre els pacients d’edat adulta que, en moltes ocasions, prefereixen mantenir una alta estètica durant el procediment.

No obstant això, no és l’únic avantatge d’aquesta tècnica.

Avantatges de l’ortodòncia invisible

L’ortodòncia invisible s’ajusta perfectament a la cavitat oral de cada pacient, ja que les fèrules estan dissenyades per a cada persona.

Els alineadors eviten les petites molèsties intraorals que poden aparèixer, sobretot durant el període d’adaptació als aparells ortodòntics.

Aquestes fèrules, a més, poden retirar-se cada dia per menjar i realitzar la rutina d’higiene bucodental. Per aquesta raó, aquesta alternativa és més higiènica que d’altres sistemes d’ortodòncia, evitant l’acumulació de placa i el desenvolupament d’altres patologies orals.

Per altra banda, com que no existeix el risc que es desprengui un bracket, l’ortodòncia invisible permet que les visites a la clínica, així com l’ajust dels alineadors, no siguin tan freqüents.

Els nostres tractaments d’ortodòncia