odontopediatría en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona
odontopediatria
Odontopediatria general

Cuidem els somriures del futur

odontopediatria

Una salut bucodental adequada en les primeres etapes de la vida és fonamental per a un desenvolupament correcte de la cavitat oral. Mantenir sanes les dents i les genives dels nens, així com educar-los en uns hàbits higiènics correctes, és imprescindible per garantir la salut bucodental.

Quina és la tasca de l’odontopediatria general?

L’odontopediatria general és una branca de l’odontologia que estudia la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les diverses malalties bucodentals que poden aparèixer des de la primera infància fins a finalitzar l’etapa del creixement.

L’odontopediatra, per tant, s’encarrega d’explorar la cavitat oral del menor i de detectar possibles patologies en la dentició temporal, així com de realitzar un diagnòstic correcte i d’aplicar un tractament personalitzat.

Quan han de visitar els nens l’odontopediatra?

Les dents han de ser cuidades des de la seva aparició, cosa que succeeix, generalment, entre els 4 i els 12 mesos de vida. Els incisius centrals inferiors acostumen a ser les primeres dents primàries que apareixen a la boca dels nens i les nenes. Un o dos mesos després, apareixen els incisius superiors centrals i laterals i, més tard, els incisius inferiors laterals. Una vegada fets els 3 anys, els més menuts acostumen a tenir totes les dents temporals, un total de 20.

Durant aquesta etapa, els pares i les mares presenten alguns dubtes sobre la cura dels seus fills i filles, sobretot si són primerencs. El nostre equip d’odontopediatria recomana acompanyar el nadó per primera vegada a l’odontopediatra una vegada passat el primer any.

En aquesta primera visita dels nens al dentista, l’especialista realitza una revisió exhaustiva per detectar la presència de càries, si existeixen alteracions del creixement o qualsevol altre anomalia. A més, la nostra odontopediatria a Sants Montjuïc, Barcelona, proporciona les pautes que els pares han de seguir per a una higiene bucodental correcta del nen o la nena.

Cuidar la dentició infantil des d’una edat precoç és de vital importància perquè els més petits creixin amb una boca sana i lliure de patologies oral. A l’Institut Dental Pere Claver, som conscients d’aquesta problemàtica, motiu pel qual posem a la teva disposició la millor tecnologia de la mà de professionals especialitzats.

Els nostres tractaments odontopediàtrics