5
(1)

Blanquejament o carilles dentals: quin tractament trio per millorar el meu somriure?

Arriba el bon temps i, amb ell, ve de gust més somriure, oi? Durant la primavera i l’estiu, els tractaments d’estètica dental són alguns dels més demanats entre els pacients. Tot i això, entre ells, hi ha dubtes sobre quin és el que haurien de triar per millorar l’aparença del seu somriure: un blanquejament o la col·locació de facetes dentals?

Blanquejament dental: aconsegueix un somriure més blanc

El blanquejament dental consisteix en l’aplicació d’un gel blanquejador de peròxid d’hidrogen sobre la superfície de les dents. Gràcies a això, aconseguim reduir en diversos tons la coloració de les peces, així com eliminar taques produïdes per aliments, begudes i/o el tabac.

 

En aquest sentit, podem diferenciar entre el blanquejament que duem a terme a la clínica, on el gel s’activa mitjançant una llum LED i els tractaments domiciliaris. Per a ells, facilitem unes cubetes personalitzades a cada pacient, en què ha d’aplicar el gel blanquejador durant la nit. Ambdós casos es basen en l’oxigenació de les dents amb agents blanquejadors, que aconsegueixen arribar fins a la dentina, la part interna de la dent.

 

En cas que, previ al blanquejament, hi hagi patologies bucodentals, com càries, gingivitis o periodontitis, caldrà tractar-les. Per això, és important acudir a un expert en estètica dental i no utilitzar remeis casolans, com ara l’aigua oxigenada, el bicarbonat de sodi o el carbó actiu.

 

Carilles dentals: millora petites imperfeccions del teu somriure

Les carilles dentals són fines làmines de diversos materials, generalment resina o composite, que col·loquem damunt la superfície visible de les dents. A més de blanquejar el somriure, les carilles també ens permeten corregir petites imperfeccions relacionades amb la forma, la mida i la disposició de les dents.

 

La col·locació no requereix l’aplicació d’anestèsia i es pot completar en dues o tres visites a la clínica. Destaquen, especialment, per la seva naturalitat, gràcies a les capes fines dels materials amb què estan fabricades, i a la seva personalització per a cada pacient. A més, en alguns casos, les carilles amb què treballem no requereixen el tallat previ de la dent.

 

D’altra banda, és important tenir en compte que el blanquejament i les carilles dentals són tractaments complementaris. D’aquesta manera, un pacient al qual se li col·loquen facetes pot requerir, primerament, un blanquejament per aconseguir resultats més estètics. Així mateix, amb tots dos millorem l’estètica, però també l’autoestima i la confiança del pacient o de la pacient, amb mètodes segurs, eficaços i indolors.

 

A lInstitut Dental Pere Claver, us assessorem sobre el tractament d’estètica dental idoni per al vostre cas, ja sigui un blanquejament o la col·locació de carillesA més, som experts en disseny del somriure, per la qual cosa avaluem el color, la forma, la mida i la disposició de les dents en relació amb les genives i el rostre, elaborant un pla de tractament individualitzat per aconseguir un somriure més bonic i harmònic.

Si tens dubtes sobre quin tractament triar o vols demanar-nos una cita, pots trucar-nos al telèfon 93 443 12 00 o deixar-nos les teves dades al formulari de la nostra pàgina web.

T'ha semblat interessant?

Valora aquest contingut!

Si has trobat útil aquest contingut...

Comparteix-ho a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no et sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar

No Comments

Leave a Reply