Les nostres instal·lacions

Un espai pensat per a tu i la teva família

Slider

A l’Institut Dental Pere Claver volem que la teva experiència quan visitis el dentista sigui el més confortable possible. Per aquest motiu, disposem d’unes instal·lacions modernes i accessibles, reformades recentment. La nostra clínica dental a Sants Montjuïc disposa d’un ampli equip humà i està equipada amb les últimes innovacions tecnològiques, amb l’objectiu d’oferir als nostres pacients diagnòstics precisos i tractaments efectius i personalitzats.

A les nostres consultes, disposem de dues sales despera i quatre box preparats amb tot el confort per desenvolupar totes les especialitats odontològiques per part del nostre equip de professionals. A més, estem especialitzats en l’atenció de pacients amb discapacitat física o intel·lectual, així com amb problemes de salut mental. Disposem d’accessos adaptats i d’una infraestructura adequada per atendre’ls.

Les nostres instal·lacions també estan adaptades per a nens i nenes i disposem de radiologia digital i una llitera especial on atenem atenem nadons de 0 a 2 anys.

Si necessites un dentista de confiança a Sants Montjuïc, a l’Institut Dental Pere Claver trobaràs el millor equip de professionals al teu servei.

Coneix la nostra clínica i tot el què podem oferir-te