dentista en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Valor social en Sants Montjuïc, Barcelona. Odontología sin ánimo de lucro en Barcelona. Odontología sin ánimo de lucro en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista sin ánimo de lucro en Barcelona. Dentista sin ánimo de lucro en Sants Montjuïc, Barcelona. Personas en riesgo de exclusión en Barcelona. Odontología para personas con discapacidad en Barcelona. Odontología para personas con diversidad funcional en Barcelona. Dentista para personas con discapacidad en Barcelona. Dentista para personas con diversidad funcional en Barcelona. odontología conservadora en Sants Montjuïc, Barcelona.  Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica Dental en Sants Montjuïc, Barcelona
Banner-Por qué elegirnos
Per què escollir-nos

20 anys al servei de la salut dental a Barcelona

Banner-Por qué elegirnos
Des de l’any 1998, a l’Institut Dental Pere Claver cuidem la salut dental de la nostra població de referència al Poble-Sec. El nostre objectiu és oferir una assistència de màxima qualitat, així com un tracte proper i individualitzat a tots els i les nostres pacients. Així, disposem d’un gran equip professional i unes instal·lacions i infraestructures adaptades per a tots el públics.

Tal i com marca el nostre Codi Ètic, ens comprometem a treballar tenint sempre presents els valors i principis de la nostra organització: responsabilitat, compromís, confiança, competència, igualtat, autonomia, intimitat i transparència.

Màxima qualitat, responsabilitat i rigor assistencial

Oferim un servei odontològic d’alta qualitat, basant-nos en l’experiència del nostre equip de professionals i els estàndards d’excel·lència de les nostres instal·lacions.

Equip professional qualificat

Els i les professionals que formen part del nostre centre, experts en les diverses branques de l’odontologia, realitzen una atenció individualitzada i de qualitat als nostres pacients. A més, acompleixen un servei social i mantenen els valors propis d’una fundació.

Confiança

Destaquem per un tracte personalitzat i individualitzat per a cada pacient, promovent una relació professional a partir del vincle per generar i promoure una bona pràctica i un espai de confiança, respecte, seguretat i transparència amb el pacient.

Servei de referència

Tenim més de 20 anys d’experiència i estem emparats per la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, una entitat sense ànim de lucre i més de 70 anys d’història al servei de la salut de les persones.

Valor social

Som part del Grup Sant Pere Claver, una entitat sense ànim de lucre que, des de fa més de 70 anys, acompanya i té cura de persones vulnerables des dels àmbits sanitari, social, tutelar i laboral. Des del nostre Institut Dental, contribuïm destinant el 10% dels tractaments a la cobertura de la salut dental d’aquestes persones.

0
anys al teu costat, tenint cura de la salut dental i promovent la prevenció
0
visites l’any, cada una d’elles amb un tracte personalitzat i proper
0
pacients feliços amb els resultats dels tractaments odontològics
0
% de cada tractament destinat a l’assistència dental de persones vulnerables

Coneix la nostra fundació