Equip professional

Compromesos amb la teva salut dental. La nostra passió és aconseguir que somriguis

Slider

L’Institut Dental Pere Claver neix l’any 1998 per oferir cobertura odontològica a tots el veïns i les veïnes de Sants Montjuïc, Barcelona. Al nostre centre, disposem dexperts en totes les branques de lodontologia, que presten un servei individualitzat i de qualitat als nostres pacients amb els valors d’una fundació sense ànim de lucre.

La nostra cartera de serveis és privada, però col·laborem amb altres fundacions i entitats per assistir, de forma especialitzada, les necessitats en matèria de salut bucodental d’aquests pacients. Així ,atenem persones en situació de vulnerabilitat que requereixen d’un tracte proper i d’unes instal·lacions adaptades a les seves necessitats. És el cas, per exemple, dels nens i les nenes en risc d’exclusió, les persones amb problemes de salut mental, els pacients amb un tractament pal·liatiu o les persones amb discapacitat física o intel·lectual.

El nostre equip

Coneix les opinions dels nostres pacients

About Us

Bifrost is a very clean and contemporary WordPress Theme which fits any needs, it finds use in different purposes like agencies, freelancers, photographer, e-commerce stores.

hello@neuronthemes.com