dentista en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica dental en Sants Montjuïc, Barcelona. Valor social en Sants Montjuïc, Barcelona. Odontología sin ánimo de lucro en Barcelona. Odontología sin ánimo de lucro en Sants Montjuïc, Barcelona. Dentista sin ánimo de lucro en Barcelona. Dentista sin ánimo de lucro en Sants Montjuïc, Barcelona. Personas en riesgo de exclusión en Barcelona. Odontología para personas con discapacidad en Barcelona. Odontología para personas con diversidad funcional en Barcelona. Dentista para personas con discapacidad en Barcelona. Dentista para personas con diversidad funcional en Barcelona. odontología conservadora en Sants Montjuïc, Barcelona.  Dentista en Sants Montjuïc, Barcelona. Clínica Dental en Sants Montjuïc, Barcelona
Docencia
Docència

Cursos i formació de postgrau per a professionals de l’odontologia

Docencia

Cursos d’odontologia: la formació que necessites al teu abast

L’equip docent de l’Institut Dental Pere Claver està format per professionals altament qualificats, amb un ampli coneixement en tots els cursos impartits i una llarga trajectòria.


Des del 2009, Sant Pere Claver, una instituci
ó de la qual formem part, impulsa des de lInstitut Docent i Recerca programes formatius variats, relacionats amb diferents àmbits socials i sanitaris com l’odontologia, la psicologia, la filosofia i la salut, entre d’altres. A la nostra institució garantim la professionalitat, la transparència i el compromís amb tots els nostres alumnes i oferim continguts i programes actualitzats per rebre un ensenyament pràctic, totalment individualitzat i versàtil.


Des de fa més de deu anys, formem professionals de diverses especialitats sanitàries amb els nostres cursos de formació, convertint-nos en un dels centres de referència a Sants Montjuïc. Des de l’Institut Dental Pere Claver, oferim el següent programa de cursos, jornades i congressos especialitzats en temes sobre odontologia.

Oferta docent

Cursos realitzats

Curso Endodoncia avanzada y casos complejos - 18-19 Octubre

· Dia: 18-19 Octubre 2019
·
Hora: 09:00
· Lloc: Fundació Sant Pere Claver C/ Vila i Vilà, 16 – Sala Joan Gonzalo, 5a. planta ·  Más información

Subscriu-te al nostre butlletí per a professionals

Si vols estar al dia de les nostres promocions i rebre articles del teu interès, subscriu-te al nostre butlletí i rebràs al teu correu electrònic les últimes novetats

Donar-me de baixa

Si vols deixar de rebre informació relativa a l’Institut Dental Pere Claver i donar-te de baixa de la nostra base de dades, si us plau, fes clic aquí.