Docència

Cursos i formació de postgrau per a professionals de l’odontologia

Slider

Cursos d’odontologia: la formació que necessites al teu abast

L’equip docent de l’Institut Dental Pere Claver està format per professionals altament qualificats, amb un ampli coneixement en tots els cursos impartits i una llarga trajectòria.


Des del 2009, Sant Pere Claver, una instituci
ó de la qual formem part, impulsa des de lInstitut Docent i Recerca programes formatius variats, relacionats amb diferents àmbits socials i sanitaris com l’odontologia, la psicologia, la filosofia i la salut, entre d’altres. A la nostra institució garantim la professionalitat, la transparència i el compromís amb tots els nostres alumnes i oferim continguts i programes actualitzats per rebre un ensenyament pràctic, totalment individualitzat i versàtil.


Des de fa més de deu anys, formem professionals de diverses especialitats sanitàries amb els nostres cursos de formació, convertint-nos en un dels centres de referència a Sants Montjuïc. Des de l’Institut Dental Pere Claver, oferim el següent programa de cursos, jornades i congressos especialitzats en temes sobre odontologia.

Oferta docent

Cursos realitzats

Curso Endodoncia avanzada y casos complejos - 18-19 Octubre

· Dia: 18-19 Octubre 2019
·
Hora: 09:00
· Lloc: Fundació Sant Pere Claver C/ Vila i Vilà, 16 – Sala Joan Gonzalo, 5a. planta ·  Más información

Subscriu-te al nostre butlletí per a professionals

Si vols estar al dia de les nostres promocions i rebre articles del teu interès, subscriu-te al nostre butlletí i rebràs al teu correu electrònic les últimes novetats

Donar-me de baixa

Si vols deixar de rebre informació relativa a l’Institut Dental Pere Claver i donar-te de baixa de la nostra base de dades, si us plau, fes clic aquí.