Subscriu-te al nostre butlletí!

Si vols estar informat sobre les notícies, l’agenda, entrevistes i articles d’interès, simplement subscriu-te a la nostra base de dades i rebràs automàticament al teu correu electrònic les últimes novetats.
………………..

* indicates required

Institut Dental Pere Claver utilitzarà la informació que has proporcionat en el formulari per posar-se en contacte amb tu i proporcionar-te contingut del teu interès.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriu-re't acceptes que la teva informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Tractarem la teva informació amb respecte. Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, visita el nostre lloc web: política de protecció de dades

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Donar-me de baixa

Si vols deixar de rebre informació relativa a l’Institut Dental Pere Claver i donar-te de baixa de la nostra base de dades, si us plau, fes clic aquí.
Si quieres dejar de recibir información relativa al Instituto Dental Pedro Claver y darte de baja de nuestra base de datos, por favor, haz clic aquí.

En virtut del que es disposa a la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades al fitxer comunicació, del qual és titular la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb la finalitat de gestionar la gestió i la promoció dels diferents actes i informació de l’entitat. Les persones tenen dret en qualsevol moment a obtenir la confirmació de l’existència del tractament de les seves dades personals, el contingut, l’origen, la verificació del seu estat, així com l’exercici de qualsevol dels drets reconeguts als articles de 14 a 17 LOPD (drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició). Aquests drets es poden exercir a Sant Pere Claver – Fundació Sanitària, amb seu a l’adreça C/ Vila i Vilà, 16, 08004 de Barcelona i per e-mail lopd@fhspereclaver.org.

……………………………..
En virtud de lo dispuesto en la Ley 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que, sus datos personales quedarán incorporados y serán tratados en el fichero comunicación, del que es titular la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, con el fin de gestionar la gestión y promoción de los diferentes actos e información de la entidad. Las personas tienen derecho en cualquier momento a obtener la confirmación de la existencia de tratamientos de sus datos personales, su contenido, el origen, verificación de su estado, así como el ejercicio de cualquiera de los derechos reconocidos en los artículos de 14 a 17 LOPD (derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición). Estos derechos se pueden ejercer en Sant Pere Claver – Fundació Sanitària, en su sede en la dirección C. Vila i Vilà 16, 08004 de Barcelona y por e-mail lopd@fhspereclaver.org

Recupera els butlletins anteriors