Servei de sedació conscient
Slider

Algunes persones experimenten ansietat quan visiten la consulta del dentista. En ocasions, a causa de la por, poden fins i tot evitar les revisions odontològiques periòdiques. Aquesta situació, a més, pot generar més angoixa i neguit davant el mal estat de les dents i les genives. Per altra banda, algunes persones han de realitzar-se tractaments complexos i/o no presenten l’habilitat conductual suficient per poder col·laborar amb l’equip de dentistes, provocant també aquestes circumstàncies ansietat, por o rebuig del pacient.


Per a tots aquest casos, a la nostra clínica dental a Sants Montjuïc, Barcelona, disposem d’un servei de sedació conscient. Gràcies a aquest procediment, els i les pacients aconsegueixen un estat general de tranquil·litat i relaxació per controlar la por i l’ansietat, a més de per facilitar el treball de l’equip. A diferència de l’anestèsia, durant aquest procés no es perd el coneixement ni s’altera la capacitat sensorial dels pacients.


La sedació conscient es realitza a la clínica i pot ser aplicada a tot tipus de tractaments odontològics. A l’Institut Dental Pere Claver, oferim una atenció odontològica integral, en la qual tenim en compte els problemes derivats de la por al dentista, així com de la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual o diversitat funcional
.

About Us

Bifrost is a very clean and contemporary WordPress Theme which fits any needs, it finds use in different purposes like agencies, freelancers, photographer, e-commerce stores.

hello@neuronthemes.com